Desain-Sebaran-Jasa

Pelopor dina téknologi sealing panas pikeun alat médis sareng bungkusan

company_intr_img

Tentang Kami

Presto automation mangrupikeun panyayogi leyuran inovatif pikeun seueur jinis mesin industri: tukang las frekuensi tinggi, panyeger dorongan termal, solusi Inspeksi Optik Otomatis pikeun alat médis sareng kaén anu henteu dianyam, jalur produksi anu dirancang khusus sareng nawiskeun seueur solusi pikeun otomasi industri. . Kami perusahaan anu stabil sareng ngembang sacara dinamis sareng pabrik pabrik sareng kantor-kantor utama anu aya di Shanghai, Cina. Kami teras-terasan marios sareng ngamajukeun deui tawaran kami pikeun adaptasi sareng tren pasar anu kantos robih sareng kabutuhan pelanggan.

Kami ogé nyiptakeun desain khusus panyegel panas saluyu sareng tuntutan industri.

 

 

Produk Kami

Jasa kami

service01

Jasa Distribusi

Naha anjeun ngagaduhan produk sareng anjeun milari saluran distribusi di Cina? Kami siap kerjasama sareng ngalakukeun bisnis sasarengan ngalangkungan ...

service02

Jasa pikeun OEMs

Anjeun peryogi pasangan strategis anu ngagaduhan reliabiliti sareng pangalaman dina desain, produksi sareng kontrol kualitas ...

Mitra

  • PARTNERS1
  • PARTNERS2
  • PARTNERS3